Despre noi

Practicam tarife si preturi accesibile

Orice proiect sau lucrare efectuata cu expertii nostri se desfasoara astfel: evaluarea instalatiilor si identificarea solutiilor adecvate. Odata stabilite tipul de lucrari si materialele necesare, va este transmis tariful lucrarii si data aproximativa de finisare.

Furnizor materiale

Suntem adeptii calitatii – atat in ceea ce priveste manopera, cat si calitatea materialelor utilizate. De aceea, dispunem de toate resursele necesare pentru realizarea proiectelor diverse: materiale si obiecte sanitare fabricate la cele mai inalte standarde, echipamente de ultima generatie si tehnici moderne de lucru. Oferta noastra cuprinde o oferta variata de produse dintre care puteti alege si selecta cea mai potrivita varianta, iar consultantii nostri va pot oferi toate detaliile pentru selectia materialelor de constructii adecvate lucrarilor tehnice demarate. Toate comenzile sunt ulterior expediate la domiciliul clientilor solicitanti.

Certificat de garantie

Firma noastra garanteaza efectuarea profesionala a oricarui tip de lucrare, regasita in finisajele de exceptie si estetica impecabila. Odata terminate proiectele, beneficiarii pot opera spatiile amenajate fara dificultate. Toate lucrarile sunt insotite de certificat de garantie acordat pe o perioada de 6-24 de luni, in functie de tipul de lucrare, materialele utilizate si complexitatea fiecarui proiect in parte.

Suntem disponibili 24/7

Noi stim ca defectiunile tehnice – sanitare sau electrice – nu accepta amanare! De aceea, atunci cand ai o urgenta, contacteaza-ne pentru comunicarea defectiunii survenite, iar noi vom trimite o echipa de interventie, care se deplaseaza la adresa transmisa. Suntem disponibili non-stop pentru a putea raspunde tuturor cererilor si lucrarilor urgente, practicand preturi competitive, atat pentru servicii, cat si pentru materialele comercializate.

24 / 7 contact telefonic:   0726 541 401