Echipa

Instalator din Bucuresti

Instalator din Bucuresti va sta la dispozitie cu servicii de proiectare, instalare, reparatii si service pentru instaltii termice, instalatii sanitare si instalatii electrice. Indiferent ce urgenta aveti, un instalator autorizat pasionat, de incredere si atestat profesional va sta la dispozitie. Echipa este compusa din instalatori si electricieni autorizati ANRE.

Daca aveti nevoie de un instalator autorizat sau de un electrician, vi s-a infundat chiuveta din baie, s-a spart caloriferul sau vreti sa schimbati centrala termica, echipa noastra e aici sa va ajute. Cu 10 ani de experienta in domeniul instalatiilor, profesionalismul echipei si calitatea lucrarilor executate recomanda echipa InstalatorBucuresti. Este important ca orice problema la instalatii sau la reteaua electrica ati avea, sa o rezolvati apeland la profesionisti autorizati, pentru a nu pierde garantia produselor si pentru a va asigura ca materialele folosite sunt cele potrivite.

Instalatori sanitari Bucuresti

Cautati intotdeauna profesionisti in instalatii si asigurati-va ca persoana care va efectueaza lucrarile este autorizata pentru service instalatii sanitare. La InstalatorBucuresti, un instalator autorizat va sta la dispozitie indiferent ce problema sau urgenta ati avea.

Executam desfundari, reconditionari coloane de bloc, remedieri instalatii avariate, montaj boilere, cabine dus, lavoare, masini de spalat, scurgeri, conducte de apa sau orice alt fel de bransamente. Daca aveti nevoie de instalatori de urgenta, contactati-ne cu incredere si in cel mai scurt timp un instalator autorizat al echipei noastre va ajunge la dumneavoastra.

Echipa de finisaje Instalator Bucuresti

Sa nu uitam ca frumusetea vine din interior! Nu poti sa-ti gasesti linistea si pacea intr-un camin cu defecte de finisaj. Nu risca sa cheltuiesti banii pe materiale stricate de amatori care lucreaza pe un pret mic si fara sa-ti ofere nicio garantie scrisa . Nu mai este vremea sa angajam meseriasi pe “cuvant de onoare”.

O echipa serioasa nu se vede doar dupa masina pe care o parcheaza in fata casei dvs, ci si dupa sculele pe care le foloseste la lucrare cat si dupa salopetele si echipamentele de protectie pe care le foloseste in timpul programului de lucru.

Motive pentru care venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa de real profesionisti si va oferim un serviciu complet de montaj parchet si montaj usi interioare, montaj gresie, montaj faianta. Confectii pereti de rigips, gleturi si zugraveli. Reparatia niselor sparte acolo unde au intervenit instalatorii pentru inlocuirea coloanelor de apa sau de scurgere a apelor uzate. Executam placari de fatade cu polistiren expandat si placari de polistriren extrudat. Fatade cu tencuiala structurata sau zugraveala cu vopsea lavabila , interior exterior. Firma noastra dispune de personal calificat pentru executarea lucrarilor de finisaj interior cat si exterior. Pentru absolut orice tip de manopera se elibereaza certificat de garantie a lucrarii. La cerere putem transporta si resturile de materiale ( tencuieli, pereti de caramida ce au rezultat in urma renovarilor ( moloz )

24 / 7 contact telefonic:   0726 541 401