Servicii Instalator Bucuresti

Economie

Preturi corecte ca sa “Lasam loc de Buna ziua”

Siguranta

Suntem asigurati civil pentru daune de pana la 50.000 Euro

Confort

Executie rapida pentru a micsora deranjul

Bucuresti Instalator sanitar pentru reparatii si instalari non stop

Cu siguranta au fost situatii in care ati avut nevoie de un instalator sanitar, mai ales in situatiile de urgenta, cand din nefericire, s-a spart o teava, si exista pericolul de a-l inunda pe vecinul de mai jos. Este recomandat sa apelati la un specialist si in cazul in care doriti sa schimbati locul masinii de spalat, sau sa o montati, dar si atunci cand doriti sa renovati intreaga baie.

Daca asa stau lucrurile, nu putem spune decat ca ati ajuns la locul potrivit, deoarece echipa noastra de instalatori autorizati, va poate oferi o gama foarte variata de servicii, mai ales in domeniul instalatiilor sanitare, precum montaj, proiectare, reparatii, intretinere, pentru Bucuresti si zonele limitrofe.Servicii Desfundare canalizare

Canalizarea se poate infunda de la uleiuri sau grasimi, de la obiecte straine scapate in canalizare, mizerie, frunze cazute in rigole si altele. Problemele structurale mai grave cauzate de surparea terenului, intruziuni de radacini sau coroziune ar putea avea consecinte pe termen lung, care pot afecta buna functionalitate a instalatiei de canalizare.

Siguranta familiei tale este prima noastra prioritate si echipa noastra v-a interveni cu profesionalism pentru a elimina consecintele negative ale infundarii canalizarii. Echipa noastra este la dispozitia ta si furnizeaza servicii la standarde profesionale pentru ca tu sa beneficiezi de un serviciu de calitate si la un cost corect.


Montaj centrale termice

Un montaj centrale termice bine facut, de catre un personal specializat va atrage dupa sine si prelungirea functionarii centralei termice pentru o lunga perioada de timp, va va oferi siguranta pentru a putea sa va bucurati de casa dumneavoastra, fara a exista riscuri de accidente. Centralele termice sunt de trei feluri: centrale termice care functioneaza pe baza de gaz, centrale termice care functioneaza cu lemne, si centrale termice pe baza de electicitate. Centralele termice care functioneaza cu lemne, sunt folosite la case deoarece in apartamente nu este destul spatiu de aerisire, si prezinta un pericol pentru siguranta caminului.

Pentru un montaj central termice alegeti o firme specializata, pentru ca functionarea centralei termice sa fie in parametri normali, sa nu se strice la scurt timp de la achizitionare, si pentru ca totul sa functioneze corect, pentru a nu va crea probleme, sau mai grav pentru a nu va crea accidente majore.


Amenajari Interioare

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o echipa de real profesionisti si va oferim un serviciu complet de montaj parchet si montaj usi interioare, montaj gresie, montaj faianta. Realizare pereti de rigips, gleturi si zugraveli si zugraveli stuco. Reparatia niselor sparte acolo unde au intervenit instalatorii pentru inlocuirea coloanelor de apa sau de scurgere a apelor uzate.

Executam placari de fatade cu polistiren expandat si placari de polistriren extrudat. Fatade cu tencuiala structurata sau zugraveala cu vopsea lavabila , interior exterior.Firma noastra dispune de personal calificat pentru executarea lucrarilor de finisaj interior cat si exterior. Pentru absolut orice tip de manopera se elibereaza certificat de garantie a lucrarii.


Montaj Aer Conditionat

Stim cat e de important pentru dumneavoastra sa aveti posibilitatea de a mentine o temperatura optima atat acasa cat si la birou pe perioada lunilor caniculare de vara. Va stam la dispozitie cu servicii de montaj aer conditionat igienizare si intretinere, atat pentru segmentul rezidential cat si pentru cel comercial.

Fie ca este vorba de un aparat de aer conditionat mai complex, o unitate de racire mai mica sau o unitate interna potrivita pentru un apartament sau o vila, montajul de aer conditionat ar trebui sa fie intotdeauna efectuata de catre persoane calificate, cu experienta. Instalarea corecta a aparatului de aer conditionat este la fel de importanta ca si marca de aparat aleasa, deoarece un montaj defectuos poate duce la probleme de functionare si chiar la deteriorarea prematura a aparatului.

24 / 7 contact telefonic:   0726 541 401